Užijte si pobyt v centru Karlových Varů jen 500 metrů od Tržní kolonády. Wellness Hotel Jean de Carro **** nabízí stravování formou snídaní či polopenze, vstup do wellness centra - Thermaria s vířivkou, solnou jeskyní a saunami, ale také procedury. V ceně balíčku je aroma masáž, s 10% slevou si pak můžete doobjednat i další.

O ubytování

Wellness Hotel Jean de Carro **** se nachází v srdci lázeňského centra Karlových Varů a svým hostům tak nabízí jedinečný výhled na slavnou Vřídelní kolonádu.

Stačí přejít nedalekou Vřídelní lávku (200 m) a po té si můžete projít všechny kolonády vedoucí podél malebných břehů říčky Teplá. Pokud se vydáte po proudu řeky, dostanete postupně na Tržní (350 m) Mlýnskou (550 m) a Sadovou kolonádu (1 km). Vydáte-li se proti směru toku, dojdete k historické pozemní lanovce Diana (800 m), která vás vyveze ke stejnojmenné rozhledně. Překrásný výhled na lázeňské město budete mít i z dalších vyhlídek, jako je například vyhlídka Karla IV. (2,3 km), Jelení skok (900 m), Tři kříže (1,4 km) a další. Milovníci Vánoc si mohou své oblíbené svátky připomenout po celý rok ve Vánočním domě (6 km). Skvělé zážitky si odnesete také z exkurze v karlovarském podzemí (200 m), ze sklárny Moser (5 km) či muzea Becherovky (2,5 km).

V zimě se přímo nabízí krásy krušnohorské přírody objevovat při běžkování po mnoha značených běžeckých trasách. Na lyže si můžete zajet do nedalekých ski areálů Boží Dar (28 km) a Klínovec (32 km).

Kde budete spát?

Během pobytu si odpočinete ve vkusně zařízeném dvoulůžkovém pokoji typu Standard s krásným výhledem na lázeňské panorama Karlových Varů. Všechny pokoje jsou vybaveny WiFi připojením, satelitní televizí, minibarem, trezorem, telefonem a samozřejmě také vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci na vás budou každé ráno čekat stoly plné dobrot všeho druhu. Během snídaně formou bufetu si zkrátka dopřejete vše, na co budete mít chuť. Večeře pro hotelové hosty mají podobu dvouchodového menu s možností výběru.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness centrum Termarium se postará, abyste se z pobytu vrátili jako znovuzrození. Těšte se na odpočinek ve vířivce, sauně, infračervené kabině, parní lázni a solné komoře. Vybírat můžete také ze pestré nabídky masáží a relaxačních procedur.

Wellness Hotel Jean de Carro ****

Wellness Hotel Jean de Carro ****

Stezka Jeana De Carro 4-6 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
LOBBY VARY s.r.o. IČ: 25219944


+420 607 576 769

info@jeandecarro.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 300 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od lázní
1,7 km
Zastávka
0,2 km