Holzhotel Frostholfalm **** leží v obklopení alpských vrcholů, které potěší všechny sportovní nadšence. V blízkosti ubytování najdete moderní skiareály s parádními sjezdovkami i báječné běžkařské tratě. Po návratu ze zasněžených svahů vás čeká relax v panoramatickém bazénu a sauně. Každý dovolenkový den začnete bohatou organickou snídani a zakončíte výtečnou servírovanou večeří o 5 chodech.

O ubytování

Holzhotel Forsthofalm **** se nachází uprostřed nádherné přírody nedaleko malebného horského střediska Leogang (3 km). Po celý rok si zde užijete dokonalou aktivní dovolenou v obklopení impozantních vrcholů rakouských Alp, hustých lesů a horských luk. Díky blízkosti oblíbeného lyžařského areálu i cyklistického parku je tento hotel ideální volbou pro všechny sportovce, ovšem na své si zde přijdou i milovníci odpočinku v panenské přírodě či hotelovém wellness.

Obrovskou výhodou hotelu je jeho poloha – leží totiž v nadmořské výšce 1050 metrů přímo pod sjezdovkami jednoho z největších lyžařských středisek v celé Evropě. Součástí ski areálu Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang je 270 km sjezdovek všech stupňů obtížnosti obsluhovaných 70 lanovkami a vleky. Bezkonkurenční nabídku sjezdovek doplňují snowparky, svahy s osvětlením pro večerní lyžování, útulné horské chaty, denně upravované běžkařské stopy a mnoho dalšího.

Vyznavači cyklistiky zajisté ocení blízkost jednoho z nejlepších bikeparků v Evropě – Epic Bikepark Leogang, jehož kopce plné trailů leží jen 3 km od hotelu. Bikepark nabízí více než 90 km tratí a 9 lanovek vedoucích po 7 alpských horách.

Okolím hotelu vede více než 400 km značených turistických tras, po kterých můžete pěšky či na kole objevovat přírodní krásy tohoto krásného koutu Rakouska. Ať už zvolíte nenáročnou procházku, nebo obtížný vysokohorský výšlap, vždy se budete kochat úchvatnými scenériemi. Vydejte se třeba k jeskyni Birnbachloch (10 km), k průzračnému jezeru Ritzensee (13 km), k vodopádu Stoissengraben (15 km) nebo si projděte romantickou soutěsku Seisenbergklamm (26 km).

Kde budete spát?

Hotel je ze všech stran obklopen nádhernou alpskou přírodou, a tak mají všechny pokoje krásný výhled. Interiéry jsou laděny do příjemného dřevěného dekoru a navíc jsou provoněné švýcarskou borovicí, jejíž vůně má pozitivní vliv na náladu a příznivě ovlivňuje také spánek. Přírodní materiály dominují také v koupelnách, které jsou navíc vybaveny organickým mýdlem, fénem, hebkými ručníky a kosmetickým zrcátkem.

Pokoj Hill Side (35 m²) je vybaven pohodlnou manželskou postelí ze švýcarské borovice, stolkem s posezením, WiFi připojením a LCD televizí. Jeho součástí je také vlastní koupelna a prostorný balkon s krásným výhledem do přírody.

Pokoj Forest Room (35 m²) má vlastní koupelnu a prostorný balkon s výhledem na koruny stromů. K jeho vybavení náleží manželská postel ze švýcarské borovice, WiFi připojení, LCD televize, stolek s posezením a gauč.

Pokoj Garden Room (34 m²) disponuje vlastní sluneční terasou, odkud se můžete v kteroukoliv denní či noční hodinu kochat nádhernými horskými panoramaty. V pokoji najdete komfortní manželskou postel z borovicového dřeva, LCD televizi, WiFi připojení, pohovku a stolek se židlemi. Součástí je také vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

O blaho vašich chuťových pohárků se od rána do večera postará rozšířená polopenze. Každé ráno si vychutnáte snídani ve formě bohatého bufetu s nejkvalitnějšími produkty od místních farmářů. Snídaňová nabídka zahrnuje například zdravé müsli, bylinkový sýr, čerstvé croissanty, domácí palačinky, francouzské tousty nebo třeba vajíčka s houbami z místních lesů. Odpoledne hlad zaženete lehkým občerstvením v podobě polévek, salátů či zákusků. Třešničkou každého dne pobytu pak bude večerní menu o pěti chodech.

V hotelové restauraci se používají výhradně prvotřídní suroviny z lokální produkce a nabídka se pravidelně obměňuje podle sezóny. Nechybí ani výběr produktů a pokrmů pro hosty s potravinovými intolerancemi, vegetariány a vegany.

Kde budete relaxovat?

Klenotem hotelu je střešní wellness se sluneční terasou s lehátky, venkovním bazénem a 3 saunami (finská, aromatická, parní). Všechny milovníky Alp potěší, že wellness nabízí dechberoucí 360° výhled do nádherné alpské krajiny. Za příplatek si můžete dopřát extra hýčkání v podobě masáží a dalších relaxačních i kosmetických procedur.

Součástí hotelu je navíc zázemí pro jógu a další skupinové lekce, které zde pravidelně probíhají pod vedením zkušených instruktorů a pro hotelové hosty jsou zdarma.

Holzhotel Forsthofalm ****

Holzhotel Forsthofalm ****

Hütten 37 , Leogang
Rakousko

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 38 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma - Možnost podzemního parkování 6 €/den.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,2 km
Zastávka
3 km
Sjezdovka
100 m