Užijte si letní dovolenou u moře v turisty oblíbeném Chorvatsku. Čeká vás ubytování v Hotelu Faraon *** s all inclusive stravováním, welcome drinkem a také neomezeným vstupem do venkovních bazénů. Děti jistě potěší animační program. Dospělé zase zajímavé události jako je gala večer či večer s živou hudbou.

O ubytování

Hotel Faraon *** se nachází v malebné vesnici Trpanj na severozápadní straně chorvatského poloostrova Pelješac. V okolí najdete oblázkové i písečné pláže, skryté zátoky, vinice i olivové háje. Díky poloze přímo u břehů křišťálové čistého moře si zde užijete perfektní koupání i magické západy slunce. Na bohaté a dávné dějiny Trpanje upomíná množství historických budov. Velmi příjemná je procházka na 2 km dlouhé promenádě nebo výlet po 15km cyklostezce, která vás dovede až k zálivům Divna a Duba. Velmi oblíbené jsou také výlety lodí. Vydejte se prozkoumat i nedaleké ostrovy Korčula či Hvar.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Comfort s balkonem a výhledem na moře. Kromě pohodlné postele v pokoji najdete klimatizaci, WiFi připojení, satelitní televizi a telefon. Nechybí ani vlastní koupelna se sprchou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Hlad během pobytu nehrozí. V prostorné hotelové restauraci s terasou se podávají snídaně, obědy i večeře ve formě bufetu. Chuť na něco malého snadno zažene odpolední snack. Zvláště během horkých letních dnů přijde vhod all inclusive bar s bohatou nabídkou nápojů. Vynikající kávu či koktejl si můžete dopřát v Cleopatra baru.

Kde budete relaxovat?

Během léta zajisté oceníte velký venkovní bazén s panoramatických výhledem na moře. Pravidelně se zde konají lekce aqua aerobicu.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je kromě dětského bazénu připraven také Kids Club se spoustou her a zábavy. Některé večery probíhají v hotelu mini disco pro nejmenší.

Něco navíc

Nuda během pobytu rozhodně nebude. V letní sezóně probíhají každý den zábavné animační programy. Přímo v hotelu si můžete zapůjčit kola či kajaky.

Hotel Faraon ***

Hotel Faraon ***

Put Vila 1 , Trpanj
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Hoteli Jadran d.d. IČ: 3036154


+385 21 608 567

hotel-faraon@hoteli-jadran.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
5 €/noc + 25 €/závěrečný úklid
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 5 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Půjčovna kol
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od moře
1,4 km
Zastávka
0,2 km