Triglavský národní park i jezero Bled s hradem patří k nejkrásnějším a turisty nejoblíbenějším místům ve Slovinsku. Poznejte je během pobytu v luxusním Hotelu Astoria Bled ***, ze kterého budete mít jezero na dosah ruky. Těšit se můžete na pohodlné pokoje, bohatou polopenzi a vstup do wellness centra a saunového světa. Vaše dítě do 15 let bude mít navíc pobyt s vámi zdarma.

Ověřeno Travelkingem

“Pobyt ve Slovinsku nás naprosto nadchl a určitě se sem ještě vrátíme. Hotel Astoria Bled *** byl parádním výchozím bodem pro naše výlety. Určitě doporučuji jezera Bled, Bohinjské i Jasna a Korita Mostnice. Ubytování bylo moderní, postel extrémně komfortní, snídaně naprosto vynikající. Potěšilo nás i wellness s bohatou nabídkou masáží a hned dvěma vířivkami.” Přečtěte si celou recenzi

Nikol Chrástová - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Dubnu 2023

O ubytování

Hotel Astoria Bled *** se nachází v městečku Bled pouze 400 m od nádherného Bledského jezera, které patří k nejkouzelnějším místům celého Slovinska. Jedná se o nejteplejší jezero v Alpách, a tak si zde užijete jedinečné koupání pod majestátnými vrcholky hor.

Uprostřed Bledského jezera leží jediný slovinský ostrov s barokním kostelem Nanebevzetí Panny Marie. Pouze 1 km od hotelu se na skále nad jezerem vypíná hrad Bled (8 km), který patří k nejnavštěvovanějším místům ve Slovinsku. Nezapomenutelným zážitkem je přechod pohádkové soutězky Vintgar (4 km) končící u největšího slovinského vodopádu Šum. Z 1 600 m dlouhé nenáročné trasy přes mosty postavené ve skále se vám naskytnou překrásné panoramatické výhledy.

Blízké městečko Radovljica (6 km) vás uchvátí svým historickým centrem plným galerií, muzeí a skvělých restaurací. Vydat se můžete také na nejznámější slovinské poutní místo Brezje (13 km) s úchvatnou bazilikou Panny Marie Pomocné. Nedaleké pohoří Karavanky (22 km) nabízí spoustu možností pro výlety pěšky i na kole.

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování v moderním, útulně vybaveném pokoji s klimatizací, WiFi připojením, LCD televizí a telefonem. Součástí je také vlastní koupelna s fénem. Vybírat můžete mezi těmito variantami:

  • Pokoj Standard bez balkonu má plochu 16 m² a najdete v něm manželskou postel nebo 2 jednolůžka a psací stůl. Tento typ pokoje umožňuje i přistýlku.

  • Pokoj Standard s balkonem je prostornější – nabídne prostor 18 m², manželskou postel/2 jednolůžka, psací stůl a balkon s venkovním posezením.

  • Pokoj Superior bez balkonu je velký 20 m² a zaujme renovovaným interiérem. Může být vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými jednolůžky, nechybí psací stůl.

  • Pokoj Superior s balkonem měří 18 m² a z balkonu s posezením budete mít nádherný výhled přímo na jezero. Samozřejmostí je renovovaný interiér, dvoulůžková postel/2 jednolůžka a psací stůl.

Na čem si pochutnáte?

K hotelu náleží příjemná restaurace s krytou terasou s nádherným výhledem na Bledský hrad. Svěží menu sestává ze speciality regionální i mezinárodní kuchyně a sezónních jídel. Personál restaurace vám navíc ochotně doporučí vynikající vína od slovinských vinařů. Lehké občerstvení, výbornou kávu či jiný oblíbený nápoj si můžete dopřát v Lounge baru. Během léta probíhají na terase večery s živou hudbou.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je wellness centrum s nádherným výhledem. Najdete zde venkovní i vnitřní vířivku, zážitkové sprchy či Kneippovu terapii. Nechybí ani saunový svět s tureckou, finskou, infračervenou a herbální saunou. Dopřát si zde můžete také některou z masáží či kosmetických procedur.

Hotel Astoria Bled ***

Hotel Astoria Bled ***

Prešernova 44 , Bled
Slovinsko

Provozuje společnost:
VSŠ Bled IČ: 51691051


+386 4 579 44 00

astoria@vgs-bled.si

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
0,4 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
16 km