Panorama Hotel Turracher Höhe najdete v Rakousku, konkrétně v oblasti zvané Korutany. Kromě 4* se hotel může pyšnit nádherným výhledem na jezero Turracher See, ke kterému to budete mít opravdu pár kroků. Čekají vás tu také komfortní pokoje, chutná polopenze a neomezený vstup do wellness s bazénem, vířivkou, 4 druhy saun a terasou, která je ideální pro opalování. Pro děti i dospělé je připraven animační program a stolní tenis.

O ubytování

Panorama Hotel Turracher Höhe **** se nachází v malebném alpském městečku Turracher Höhe v úctyhodné nadmořské výšce 1 800 metrů. Poloha přímo na břehu ledovcového jezera Turracher See a zároveň jen pár kroků od ski areálu se 43 km sjezdovek dělá z tohoto místa ideální destinaci pro aktivní dovolenou v každém ročním období. Po dni stráveném v horách si zde odpočinete ve wellness s panoramatickým výhledem na krajinu Korutan, takže si na své přijdou i vyznavači relaxace ve výjimečném prostředí.

Malebné okolí jezera Turracher See obklopeného zalesněnými horami je ideální pro krásné procházky . Nedaleko hotelu najdete bobovou dráhu Nocky Flitzer s celoročním provozem, která vám vždy zpestří den a nadšené z ní budou i děti. Necelý 1 km od hotelu je nástupní stanice lanovky směřující do výšky 2 193 metrů nad mořem na vrchol Kornock. Jedná se o skvělý výchozí bod pro nenáročnou i obtížnější vysokohorskou turistiku. Vydat se odtud můžete například na horu Rinnsenock (4 km), odkud je překrásný výhled (nejen) na Turracher Höhe a jezero.

Dalším skvělým výletním cílem jsou malebná horská jezera Schwarzsee a Grünsee (1,5 km) nebo Falkertsee (18 km). Milovníkům přírody doporučujeme Nockbergský trail – provede vás nádherným biosférickým parkem Nockberge (10 km), který je na seznamu chráněných míst UNESCO. V zimě se můžete těšit z blízkosti celé řady sjezdovek různých stupňů obtížnosti, obsluhovaných 15 lanovkami a vleky. Od nejbližší lanovky, Panoramabahn, budete jen cca 240 m. Během zimy můžete krásy rakouských alp samozřejmě objevovat také po stovkách kilometrů běžkařských tras, případně je možné si za vhodného počasí zabruslit na jezeře.

Kde budete spát?

Ve dvoulůžkovém pokoji Nockberge s vlastní koupelnou a balkónem s krásným výhledem na hory najdete vše, co ke svému pohodlí budete potřebovat. Kromě komfortní postele je součástí vybavení WiFi připojení, LCD televize, mini lednička, psací stůl a rozkládací pohovka, která může posloužit jako přistýlka.

Za příplatek se můžete ubytovat v pokoji Turracher See, který má balkón s podmanivým výhledem na alpské jezero Turrach. Vybavení je stejné jako u pokoje Nockberge, včetně rozkládací pohovky.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se při vychutnávání lahodných pokrmů připravených z kvalitních čerstvých surovin můžete zároveň kochat krásným panoramatickým výhledem na hory. Dokonalým startem každého dne pobytu bude bohatá bufetová snídaně s pestrým výběrem teplých i studených snídaňových jídel. Večer se pak můžete těšit na servírovanou večeři, v rámci které si mohou hosté z menu vybrat korutanské i mezinárodní speciality dle své chuti. Na šálek vynikající kávy nebo lahodný domácí dezert zajděte do hotelové kavárny.

Kde budete relaxovat?

Ani během aktivní dovolené nesmíte zapomínat na zasloužený odpočinek. Ideálním místem k načerpání nových sil je wellness centrum, odkud můžete skrze prosklené stěny pozorovat přírodní scenérie. Najdete zde velký krytý bazén, vířivku a několik druhů saun (finskou, parní, infra a bylinkovou). Po lyžování či turistice mohou přijít vhod také profesionální masáže. Sportovní nadšence jistě potěší i hotelové fitness centrum.

Cestujete s dětmi?

O zábavu malých hostů se postará prostorná dětská herna s kulečníkem, stolním tenisem a fotbálkem, stejně jako venkovní dětské hřiště.

Něco navíc

V rámci letního programu "Almbutler" mají hoteloví hosté jízdu lanovkou Panoramabahn nebo Kornockbahn jednou denně zdarma.

Panorama Hotel Turracher Höhe ****

Panorama Hotel Turracher Höhe ****

Turracher Höhe 24 , Ebene Reichenau
Rakousko

Provozuje společnost:
Privathotels Dr. Lohbeck GmbH & Co. KG IČ: FN480549s


+434275824110

anfrage@panorama-turrach.at

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 15 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
10 m
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
3 km