Vyrazte do Nízkých Tater, ubytujte se v Penzionu Schweintaal a užijte si dovolenou plnou relaxace a zážitků. Těšit se můžete na chutné snídaně či polopenzi, moderní wellness centrum a zábavu ve venkovním bazénu. Sladkou tečkou bude domácí vanilkový štrúdl a příjemným bonusem sleva na regionální kartu Gopass.

O ubytování

Penzion Schweintaal se nachází v Nízkých Tatrách, blízko obcí Beňuš, Brezno a Vyšná Boca. Příroda Nizkých Tater je jako stvořená pro aktivní i relaxační dovolenou, kterou si zde užijete v jakémkoliv ročním období. Těšit se můžete i na různorodé výletní cíle.

V nedaleké obci Vyšná Boca můžete navštívit muzeum hornictví (15,2 km) a ochutnat minerální pramen Kyselka. Na kole pak vyrazte třeba k rozhledně na Krajčovom vrchu (17,7 km) s výhledem na obec Nižná Boca, Bockú kotlinu a Liptovské vrchy. V zimě vyzkoušejte Ski park Mýto (17,9 km), Ski Tále (22,3 km), nebo lyžařské středisko Hlobiškov (21 km).

Jedním z hlavních center zábavy v okolí je Liptovský Mikuláš (59,8 km) s největším slovenským aquaparkem Tatralandia. Při nepřízni počasí může přijít vhod také dětská herna Fantázia Liptov Park nebo galerie optických triků Ilusia. V létě byste pak neměli vynechat návštěvu Liptovské Mary (60 km), "slovenského moře", kde si užijete skvělé koupání i vodní sporty.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném pokoji s dřevěným nábytkem, vlastní koupelnou, satelitní televizi a WiFi připojením.

  • Dvoulůžkový pokoj může být vybavený manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky.

  • Rodinný pokoj je mezonetový, vybavený dvěma manželskými postelemi.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace penzionu nabízí speciality slovenské i mezinárodní kuchyně, z nabídky si tak jistě vybere každý.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku vám poslouží příjemné wellness centrum, kde si oddechnete v hydromasážní vířivce, finské sauně nebo infra sauně. V létě si můžete užít také aktivní odpočinek ve vyhřívaném venkovním bazénu. K dispozici je také menší bazén pro děti.

Penzion Schweintaal

Penzion Schweintaal

Braväcovo 194 , Beňuš
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Penzión Schweintaal, s.r.o. IČ: 36643777


+421 (0)48 619 8374

schweintaal@schweintaal.sk

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 9 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
11,1 km
Běžkování
12,8 km

Tipy na výlet

Nízké Tatry

Nízké Tatry Tip na výlet

Nízké Tatry nabízí perfektní zázemí, podmínky pro turistiku, lyžování a koupání. Centrem národního parku je Demänovská dolina, která je středem zdejšího turistického ruchu. V Tatrách se dají podnikat skvělé túry, stačí si jen vybrat trasu nebo cyklotrasu. Mezi nejoblíbenější cíle výletu patří Liptovská Mara, Jánská Dolina, turisticky nejoblíbenější hora Chopok a nejvyšší Ďumbier. Výstup na Ďumbier je fyzicky namáhavý, ale zvládnete jej i během jednoho dne. Skvělou trasou je přechod od Chopku k Čertovici, nabídne vám totiž úžasný výhled do okolních dolin.

Více informací
Demänovská dolina
Demänovská dolina
Aquapark Tatralandia
Aquapark Tatralandia
Ďumbier
Ďumbier