Hotel Gell *** se nachází v centru městečka Tweng v rakouských Alpách ve výšce 1 000 m n. m. Dopřejte si neomezený vstup do wellness centra se 4 druhy saun i vířivkou anebo se zabavte v herně s fotbálkem a PlayStationem 4. V ceně balíčku budete mít stravu dle výběru - snídani, polopenzi či rovnou all inclusive!

O ubytování

Pokud chcete krásnou a bezstarostnou dovolenou v Salcbursku, zkuste idylickou vesnici Tweng na úpatí Tauer v rodinném Hotelu Gell ***. V zimě je velkým lákadlem především blízkost proslulého lyžařského střediska Obertauern (7,8 km) s cca 100 km fantastických sjezdovek a dalších lyžařských center – Lungau (19,7 km), Fanningberg (17 km) v Mariapfarr (17 km) nebo Aineck Katschberg (32,7 km).

V létě si zase užijete krásné (cyklo)túry a vyhlídky – například u vodopádu Johannes (12,2 km) na vás čeká nádherná přírodní podívaná. Za návštěvu stojí také tradiční alpské chaty, kde ochutnáte regionální produkty a seznámíte se s hospodářskými zvířaty. Vyrazte třeba do chaty Dikt'n Alm (10 km), Hintere Gnadenalm (14,9 km) nebo Tauernkaralm (19 km)

Hrad Mauterndorf (9,5 km) s Muzeem krajiny Lungau a 44 metrů vysokou vyhlídkovou věží, nebo Zámek Moosham v Unternbergu (19,9 km), který byl mimo jiné dějištěm několika pohádkových filmů, vás uchvátí svými detaily a nádechem dávných dob. Nedaleké termální lázně Amadé (34,6 km) budou po všech výletech a sportovních aktivitách ideálním místem k odpočinku a kompletnímu obnovení vašich sil.

Kde budete spát?

Hotel nabízí komfortní pokoje a apartmány v rustikálním stylu. Ve všech bez rozdílu najdete kabelovou TV s plochou obrazovkou, trezor, telefon, WiFi připojení a koupelnu se sprchou, WC a fénem. Některé mají i balkon.

  • Pokoj Standard 2+0 o ploše 12-18 m² a je vybavený manželskou postelí a stolkem s židlemi.

  • Pokoj Standard 2+1 nabídne plochu 12-18 m², stolek s posezením, manželskou postel a přistýlku o rozměrech 190x80 cm.

  • Pokoj Standard 2+2 měří 19-23 m² a najdete v něm manželskou postel, stolek s posezením a palandu pro 2 děti (200x90 cm).

  • Pokoj Comfort 2+1 (20 m²) disponuje manželskou postelí, ke které je možné přidat i přistýlku, a stůl s židlemi. Většina těchto pokojů má WC oddělené od koupelny.

  • Pokoj Comfort 2+2 má plochu 23 m² a ubytuje až 4 osoby na manželském lůžku a palandě. Nechybí stůl s židlemi a samostatné WC.

Na čem si pochutnáte?

O vaše gurmánské zážitky se postará útulná hotelová restaurace pod vedením zkušeného šéfkuchaře. Pochutnat si můžete na regionálních i mezinárodních specialitách z pestrého menu. Večer poseďte třeba se sklenicí vína v hotelovém salonku či baru.

Kde budete relaxovat?

Odpočiňte si v hotelovém wellness od všedních starostí a nechte se hýčkat. Wellness zahrnuje finskou saunu, borovicovou saunu, infračervenou saunu se světelnou terapií, parní kabinu a venkovní vířivku s vodou o teplotě 39 °C. K relaxaci vám poslouží také odpočívárna s vyhřívanou lavicí, fresh bar, zimní zahrada a Kneippův chodník.

Za příplatek můžete nachytat bronz v soláriu nebo si užít uvolňující masáže.

Cestujete s dětmi?

Zatímco budete relaxovat, vaše děti si budou hrát v dětském koutku, kde mohou mimo jiné pořádat i turnaje ve stolním fotbálku nebo si zahrát na PlayStationu.

Hotel Gell ***

Hotel Gell ***

Tauernstraße 23 , Tweng
Rakousko

Provozuje společnost:
Hotel Gell GmbH IČ: 65947844


+436 471 204

info@gell.at

Check In
od 12:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 12 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Zastávka
1,5 km
Sjezdovka
8,8 km
Běžkování
14,9 km