Výjimečné historické město Györ rozhodně stojí za návštěvu. Navštívit zde můžete zoologickou zahradu, ale také si užít památky v centru. Gyirmót Sport & Wellness Hotel Győru **** nabízí komfortní pokoje, chutnou polopenzi a také neomezený vstup do wellness centra s bazénem, vířivkou a saunami. Dítě do 6 let má pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Gyirmót Sport & Wellness Hotel **** se nachází v klidné a zelené části nejoblíbenějšího maďarského lázeňského města Györ. Odpočinek ve wellness zde tak můžete prokládat procházkami v přírodě a objevováním historických památek.

V bezprostřední blízkosti hotelu leží jezero Horgásztó, které je dokonalým místem k procházení a navíc nabízí dokonalé podmínky pro rybaření. S místní faunou a flórou se seznámíte na naučné stezce Holt-Rába vedoucí podél nedalekých břehů řeky Rába.

Historické centrum Györ je vzdáleno 10 km a pro svou úchvatnou atmosféru, mnoha barokními památkami a vyhlášeným farmářským trhům rozhodně stojí za návštěvu. Najdete zde také jedinečné lázně a aquapark Rába Quelle umístěné na soutoku řek Mosoni-Dunaj a Rába. Blízké Pannonhalmské arciopatství (25 km), které patří na Seznam dědictví UNESCO, je jednou z nejstarších maďarských památek. Těšit se můžete na zahradu mnoha druhy vzácných květin. Nádhernou přírodu chráněné krajinné oblasti Szigetköz (30 km) můžete objevovat při výletech pěšky, na kole, na lodi i z koňského sedla.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v prostorném dvoulůžkovém pokoji o rozloze 24 m². Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, WiFi připojením, televizí trezorem, telefonem a psacím stolem. Ve vlastní koupelně najdete sadu kosmetiky a fén.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno pobytu na vás budou čekat stoly plné dobrot bohaté bufetové snídaně. Pochutnáte si na teplých i studených pokrmech, čerstvém ovoci, pečivu a širokém výběru čajů a kávy. Přes den je možné hlad i chutě zahnat v hotelové Restauraci Arundo s nabídkou výtečných pokrmů maďarské i mezinárodní kuchyně. Večeře pro hotelové hosty mají formu tříchodového menu. V odpoledních a večerních hodinách můžete skočit na svůj oblíbený drink do Csivit baru.

Kde budete relaxovat?

K dovolené v Maďarsku patří samozřejmě pořádná porce relaxace. Dostane se jí vám v moderním hotelovém wellness vybaveném finskou a infra saunou, vířivkou a také vnitřním i venkovním vyhřívaným bazénem.

Gyirmót Sport & Wellness Hotel ****

Gyirmót Sport & Wellness Hotel ****

Ménfői út 61. , Győr
Maďarsko

Provozuje společnost:
Izek gyöngye Kft IČ: 0809021122


+36 308 761 016

hotel@gyirmothotel.hu

Check In
14:00 - 21:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 8 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fitness
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
9,3 km
Vzdálenost od lázní
6,5 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
6,5 km