Jestli toužíte po opravdovém odpočinku, jeďte do Mariánských Lázní do Wellness Hotelu La Passionaria **** a nechte zde zrelaxovat vaše tělo i mysl. Kromě snídaní se těšte na relaxační masáž, vonnou koupel a slevu na další procedury. K tomu všemu dostanete neomezený vstup na městský bazén a láhev kvalitního vína na pokoji.

O ubytování

Wellness Hotel La Passionaria **** objevíte v klidné části Mariánských Lázní uprostřed parků, a přitom jen 10 minut chůze od Zpívající fontány a 500 m od Hlavní třídy města.

Pitnou kúru budete moci zahájit jen několik metrů od hotelu, u minerálních pramenů na slavné kolonádě Ferdinandova pramene (650 m). Odsud můžete po Hlavní třídě podél Úšovického potoka pokračovat do lázeňského centra, kde na vás čeká příjemný okruh po nejznámějších památkách. Začnete překrásným parkem Sady Václava Skalníka (1,1 km), odkud je to jen kousek k Heidlerovu obelisku (1,1 km) z roku 1858. Následně si můžete prohlédnout nádhernou historickou budovu hotelu Nové lázně (1 km) a Společenský dům Casino (1,1 km), který je zapsaný na seznamu památek UNESCO. Další zastávkou k napití bude kolonáda Karolinina a Rudolfova pramene (1,2 km), odkud se promenádou dostanete k Pavilonu Křížového pramene (1,4 km), kolonádě Maxima Gorkého (1,4 km) a Zpívající fontáně (1,3 km).

Kdybyste procházek po Mariánských lázních a okolí neměli dost, inspirujte se některou ze známých stezek. Můžete jít například po stopách anglického krále po 5,7 km dlouhé Edwardově stezce, následovat slavného básníka po 1km Goethově stezce nebo se vydat do lesů po Metternichově cestě, která měří 4,5 km. Pro opravdové nezmary je tu potom Velký turistický okruh, který měří 40,7 km a navštívíte na něm Slavkovský les (21,8 km), Mýtský rybník (13,1 km) či přírodní rezervace Vlček (13,4 km) a a Smraďoch (6,5 km). A pokud se chystáte do Mariánských Lázní v zimě, nemusíte se bát, že budete jen sedět na pokoji. Kromě procházek zasněženým městem a krajinou totiž můžete klidně vyrazit i na lyže, Ski areál Mariánky je od hotelu vzdálený jen 1,5 km.

Kde budete spát?

Ve zrekonstruovaném hotelu je celkem 15 luxusních, prostorných a moderních studií a apartmánů. Ubytováni budete ve studiu Komfort (50 m2), které má kompletně vybavenou kuchyňku včetně elektrospotřebičů a vlastní koupelnu s toaletou, županem, pantoflemi, fénem a kosmetickými potřebami. K dispozici vám bude samozřejmě také satelitní televize, WiFi připojení, trezor, telefon a sofa s konferenčním stolkem. Některé pokoje mají i balkon s posezením, všechny jsou bezbariérové.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně formou bufetu si vychutnáte přímo v hotelové restauraci. Před večeří se vždy trochu projdete, za což budete u stolu jedině rádi. V partnerské vyhlášené restauraci vzdálené cca 300 m od hotelu vás totiž čekají vynikající večeře o několika chodech.

Kde budete relaxovat?

Nově vybudované wellness centrum v suterénu hotelu je přístupné výtahem ze všech pater pokojů, od maximální relaxace vás tak bude dělit doslova jen pár metrů. Ve wellness centru si užijete hydromasážní perličkovou vanu s chromoterapií, infrasaunu i unikátní koupelovou vanu z modřínu. Samozřejmostí je široká nabídka masáží a ozdravných procedur, včetně detoxikačních koupelí, zábalů a kosmetických ošetření.

Wellness centrum je otevřené Po-Pá od 8:00 do 16:00 a So+Ne od 9:00 do 21:00. Specifické procedury si můžete objednat na recepci hotelu.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je u hotelu nachystané dětské hřiště se skluzavkou, prolézačkami a trampolínou.

Něco navíc

Především senioři uvítají také hotelový transfer z/na nádraží. Pro aktivnější hosty jsou k zapůjčení hole na nordic walking.

Wellness Hotel La Passionaria ****

Wellness Hotel La Passionaria ****

Zeyerova 244/4 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Espozito gastro s.r.o. IČ: 04838947


+420 777 913 328

residence@lapassionaria.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
1 km
Zastávka
1,3 km
Aquapark
1 km
Sjezdovka
1,5 km