Vyrazte do Pensionu Mona a užijte si dovolenou přímo v srdci Harrachova, obklopení přírodou Krkonoš. Vyspíte se v komfortně zařízeném pokoji, posilníte se bohatou snídaní ve formě bufetu a můžete vyrazit na výlet. Mumlavský vodopád, Čertova hora, Muzeum skla či Pramen Labe – zajímavých míst a atrakcí je v okolí nespočet, nudit se tak rozhodně nebudete.

O ubytování

Pension Mona se nachází přímo v horském městě Harrachov, které je pravděpodobně nejznámějším letoviskem Krkonoš. Návštěvníky láká především v chladnějších měsících, kdy jde o centrum lyžování a jiných zimních sportů, bohatá síť cyklostezek, krásné výletní cíle a zajímavé atrakce v okolí vás ale spolehlivě zabaví v jakémkoliv ročním období.

Příjemnou procházkou dojdete do Anenského údolí (350 m) s chráněnou šafránovou loukou, po cestě můžete vyzkoušet pramen Svatého Jána (450 m), který nedaleko vyvěrá. Dále můžete pokračovat ke stanici lanové dráhy (450 m) a nechat se vyvézt až na Čertovu horu (5,8 km), odkud budete mít krásný výhled na Harrachov a Krkonoše a děti se zde zabaví v nafukovacím bludišti. V okolí penzionu najdete také letní bobovou dráhu (1,1 km) o délce 1 km, Muzeum skla (900 m) s expozicí věnovanou sklářskému řemeslu a vodopád na řece Kamenice (1,4 km). Poměrně rychle dojdete i ke slavnému Mumlavskému vodopádu (1,7 km), zdatnější potom mohou pokračovat podél řeky Mumlavy až ke Krakonošově snídani (6,9 km) a dál k Labskému vodopádu (12,2 km) a prameni Labe (11,8 km).

V létě si zaplavete na koupališti Harrachov (1 km), nebo si zajeďte do Aquaparku Špindlerův Mlýn (49 km), kde najdete i wellness centrum se saunami a solnou jeskyní. V zimě si samozřejmě nejvíce užijete lyžování. Nejblíže budete mít sjezdovky Ski areálu Harrachov (650 m), kde na vás čekají 4 tratě všech možných obtížností. Běžkaři si zde zase užijí více než 100 km udržovaných běžeckých tratí, včetně Krkonošské magistrály. Na dosah budete mít také ski areály Studenov (14,8 km), Rokytnice nad Jizerou (16,8 km), Paseky nad Jizerou (13,6 km), Modrá hvězda (16,1 km) a mnohé další.

Kde budete spát?

Pokoje a apartmány hotelu jsou zařízené v moderním stylu, s využitím přírodních materiálů a barev. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a bezdrátové připojení k internetu. Navíc budete mít k dispozici vlastní balkon, a můžete se tak pokochat výhledem na sjezdovky, Čertovu horu a Harrachov.

Dvoulůžkový pokoj je vybavený manželskou postelí a křeslem k posezení. O zábavu se postará plochá televize a k dispozici budete mít také sadu na přípravu kávy a čaje a úložnou komodu.

Dvoulůžkový apartmán nabízí kromě spací zóny s manželskou postelí také malý kuchyňský kout s jídelním stolem, lednicí, mikrovlnkou a dřezem. Nechybí televize s plochou obrazovkou, šatní skříň a set na přípravu kávy a čaje.

Třílůžkový pokoj zahrnuje manželskou postel a samostatné jednolůžko, televizi s plochou obrazovkou, sadu na přípravu kávy a čaje a úložnou komodu.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně je základ dne a v Pensionu Mona se servíruje tou nejlepší možnou formou – na švédských stolech, kde si z nabídky studených, teplých, slaných i sladkých pokrmů vyberete přesně podle chuti. Lehký oběd či večeři si můžete během dne připravit ve společné kuchyňce v suterénu.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku využijte venkovní vířivku, která díky příjemně teplé vodě a hydromasáži pomůže uvolnit ztuhlé svaly a navodit pocit relaxace.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je ve spodním patře penzionu nachystaná herna, kde se skvěle zabaví třeba při nepřízni počasí.

Něco navíc

Hned vedle dětské herny najdete také společenskou místnost s kulečníkem a stolním fotbálkem, i dospělí tak mají své místo k zábavě.

Resort v Harrachově by se samozřejmě neobešel bez úschovny kol, lyží a jiného sportovního náčiní, i tu tak budete mít kdykoliv k dispozici.

Pension Mona

Pension Mona

Harrachov 272 , Harrachov
Česká republika

Provozuje společnost:
4D food s.r.o. IČ: 05935296


733 123 041

podcertakem@post.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
50 m
Zastávka
0,6 km
Aquapark
49 km
Sjezdovka
0,7 km