Ať už vyrážíte s rodinou či s partou přátel, dovolená v Tatrách je vždy zárukou úspěchu! Apartmány ve Vile Magnólia vám poskytnou krásné, moderní zázemí a těšit se můžete i na bohaté bufetové snídaně. Pestrý bude samozřejmě také program – zdoláte vrcholky Vysokých Tater, vydáte se ke krásným vodopádům nebo si užijete adrenalinovou jízdu na bobové dráze? Nuda zkrátka rozhodně nehrozí.

O ubytování

Vila Magnólia se nachází v Tatranské Lomnici ve Vysokých Tatrách, na úpatí Lomnického štítu. Jde o velmi oblíbené lyžařské středisko, spousta zábavy zde ale na vás čeká v jakémkoliv ročním období. Ať už si užíváte horskou turistiku, příjemné procházky, zábavné aktivity nebo zkrátka jen relax od všedních starostí v lůně tatranské přírody, pobyt ve Vile Magnólia si rozhodně užijete.

V zimě je volba programu jednoduchá – nejbližší sjezdovku oblíbeného lyžařského areálu Tatranská Lomnica budete mít jen 500 metrů od ubytování. Středisko přitom nabízí cca 12 km upravovaných tratí všech obtížností, včetně nejdelší sjezdovky na Slovensku. Některé části areálu navíc bývají zasněžené až do května, zima je zde zkrátka opravdu dlouhá. A nezapomíná se ani na běžkaře, na které v okolí čeká více než 10 km tratí.

Teplejší měsíce jsou zase jako stvořené k lehčím i náročnějším túrám. Vyrazit můžete třeba na Skalnaté pleso (10,3 km), na které se případně dostanete i lanovkou, krásná je také procházka k vodopádům Studeného potoka (5,5 km). Lanovka vás potom vyveze i na Lomnický štít (9,8 km), odkud se vám naskytne dechberoucí pohled do krajiny. Opravdoví labužníci si zde mohou vychutnat i šálek kávy v kavárně Dedo. Lahodný nápoj prý v nadmořské výšce 2634 m n.m. opravdu chutná jedinečně.

Za návštěvu stojí také Muzeum Tatranského národního parku (850 m) nebo Botanická zahrada tatranské přírody (1,2 km). A pokud si chcete užít trochu aktivní zábavy, vyrazte do sportovního areálu Relax Park Jazierko (800 m) s lanovým parkem a dalšími atrakcemi nebo se projeďte na bobové dráze Tatrabob (750 m). Den můžete zakončit skvělým odpočinkem, třeba v Aqua Relax Titris (1,3 km) s několika bazény, saunami, vířivkami a wellness procedurami.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z prostorných, moderních apartmánů s bohatým vybavením. Každý apartmán má vlastní koupelnu a plně zařízený kuchyňský kout (chladnička, varná deska, mikrovlnná trouba, varná konvice, kávovar Nespresso). K dispozici budete mít i WiFi připojení.

Apartmán 3+2 měří 50 m² a skládá se ze samostatné ložnice a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. V ložnici najdete manželskou postel a jednolůžko, v obývacím pokoji je televize a rozkládací pohovka, která je vhodná jako přistýlka pro 2 osoby. Koupelna je vybavená sprchovým koutem a fénem na vlasy.

Apartmán 4+2 nabízí plochu 65 m², na které najdete ložnici s manželskou postelí, kuchyňský kout a obývací pokoj s televizí, rozkládací pohovkou a 2 oddělenými lůžky. Koupelna je tentokrát vybavená vanou, samozřejmě nechybí vysoušeč vlasů.

Na čem si pochutnáte?

Den nastartujete snídaní ve formě bohatého bufetu, která se podává v partnerském Hotelu Kukučka ****, vzdáleném asi 85 metrů. Dáte si čerstvé pečivo, vajíčka, cereálie či ovoce? Vyberte se podle chuti, všeho bude dostatek.

Aplend Vila Magnólia

Aplend Vila Magnólia

Tatranská Lomnica 103, 059 60 , Tatranská Lomnica Slovensko , Tatranská Lomnica
Slovenská republika

Provozuje společnost:
APLEND, s.r.o. IČ: 45512558


+421 902 322 000

tatry@aplend.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
16 km
Sjezdovka
0,2 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Nejvýznamnější hory na Slovensku každoročně navštíví tisíce turistů. Láká je výstup na nejvyšší horu Slovenska, Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydat se sem můžete i tehdy, pokud si na adrenalinový výstup zrovna netroufáte - Tatranský národní park můžete projít po stovkách kilometrů turistických stezek a cyklotras.

Co ve Vysokých Tatrách nesmíte vynechat?

  • nejznámější hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný i lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jízdu pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok
  • Tricklandii
  • Bobovou dráhu v Tatranské Lomnici
  • Nedaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zimě vám Vysoké Tatry připraví nezapomenutelný výhled na zasněženou krajinu i bohaté sportovní vyžití. Zalyžujte si například v lyžařském středisku v Tatranské Lomnici, v Ski areálu v Starém Smokovci nebo v Lopušné dolině. Navštívit můžete také expozici zimních sportů v Ski Muzeu.

Více informací
Tatranská Lomnica
Tatranská Lomnica
Muzeum Tatranského národního parku
Muzeum Tatranského národního parku
Vodopády Studeného potoka
Vodopády Studeného potoka